googleb6c02af2bf83b897.html
top of page

Wat is een podcast? 

Het woord  Podcast is een samentrekking van IPod en Broadcast.

De term Podcast verwijst naar een audio-uitzending van 30-45 minuten die via het internet wordt aangeboden. Vandaag worden Podcasts het vaakst beluisterd met een smartphone via ITunes, Spotify of Soundcloud.

Waarom een Podcast?

Platte product marketing is al lang dood. Klantenbinding en geloofwaardigheid krijg je door je als thought leader te profileren. Je deelt kennis met je doelgroep. Je bouwt communities van trouwe volgers die jouw merk ondersteunen en promoten. Je doet dat via content marketing. Blogs, Vlogs en artikels ken je ongetwijfeld. Het zijn media die visueel sterk kunnen zijn. Dat is tegelijk ook een zwakte. Er zijn immers veel gelegenheden waar mensen tijd hebben om informatie te verwerken maar dat helaas niet met hun ogen kunnen doen. Autorijden, wandelen, rusten zijn er enkele van. Podcasts zijn hier erg doeltreffend. 

podcast.png

Waarom met ons werken?

Wij hebben succesvolle ervaring met het medium. Sinds anderhalf jaar ondersteunen we bedrijven in het samenstellen, opnemen, modereren, monteren  en publiceren van podcasts. We werken samen een mediaplan uit en integreren de podcasts in jouw andere marketingactiviteiten. We zorgen dat jouw identiteit herkenbaar blijft en nemen achter de schermen de regie en publicatie in handen. We staan je met raad en daad bij om je Podcasts een zo groot mogelijk bereik te geven. We werken graag samen met jullie marketingverantwoordelijke of -agentschap.

listen-on-spotify-logo-2_orig.png
us-uk-apple-podcasts-listen-badge-rgb_or
soundcloud podcast logo.png

Laat je alvast inspireren: enkele referenties

straks

ook

ioos.png
musempass.JPG
bottom of page