top of page
honda-motorcycle-auto-emergency-braking-in-the-pipe-115423_1_edited.jpg

SITUATIONEEL MEESTERSCHAP

Wanneer je met de motorfiets rijdt, ben je graag meester van elke situatie, ja toch? Het zorgt er voor dat je heelhuids een bestemming bereikt.

Hoe zit het met 'het leven'? Ben je daar altijd meester van de situatie? Bereik je altijd je gewenste bestemming? Krijg je iedereen mee in je verhaal?

Situationeel Meesterschap verwijst naar de vaardigheid om elke situatie die zich voordoet meester te blijven. Het lijkt utopisch, maar iedereen kan het leren. Het is immers een vaardigheid.

In samenwerking met een aantal ervaren coaches ontwikkelde Hans Demeyer een inspirerend traject om een toprijder te worden in je leven.

Wat jouw voorgangers er van vonden:

 • Dit had ik véél vroeger moeten doen!

 • "Inspirerende workshop die een grote meerwaarde gaat zijn in professionele en privé sfeer. Great Job"

 • "Training to the point, met veel hands-on en tips en tricks. Coach weet héél goed waarover hij praat. Een echte aanrader!"

 • "Een hoge score voor deze leuke en interessante training". Inspirerend traject met veel om te laten bezinken"

Coaching Details: Text

HAD IK MAAR...

Situationeel Meesterschap verwijst naar je vaardigheid om in elke situatie die zich aandient, de meest geschikte hulpbronnen te kunnen inroepen om je doel te bereiken, met respect voor alle delen van het eco-systeem. Met 'hulpbronnen' verwijzen we naar je bewuste en onbewuste vaardigheden en ook alle elementen die zich in de gegeven situatie aandienen. Mocht ik je vragen hoeveel punten je jezelf zou geven met betrekking tot jouw situationeel meesterschap, hoeveel zou je jezelf geven op een schaal van 10?

Tijdens de Moaching trip "The road not Taken", gebruiken we een zeer herkenbare metafoor om het concept van situationeel meesterschap te verduidelijken: jouw bedrijf. 

 • Jij bent je bedrijf.

 • Je bewuste is de manager van je bedrijf.

 • Je medewerkers vormen samen je onbewuste.

Je bedrijf heeft objectieven en de manager is verantwoordelijk voor de uitvoering. Hij laat zich daarvoor omringen door de juiste medewerkers. Hoe beter hij die kent, hoe meer hij ze kan vertrouwen. De manager kan de juiste talenten inzetten voor de juiste opdrachten. Wanneer zich een marketinguitdaging voordoet, en de schoonmaker dient zich aan om die uitdaging aan te gaan, is dat misschien niet meteen de beste hulpbron op dat ogenblik. Net zo min trouwens als zou de marketing specialist zich voor een schoonmaakklus aandienen.

Jij kent misschien alle medewerkers in je bedrijf en je zet ze bewust in om je doel te bereiken.

Ken je ook alle 'medewerkers' in jezelf? Weet je welk deel ? 

Heel vaak is dat niet het geval en eindig je na de feiten met een:

"had ik maar - gevoel"

Rijd samen met uw gidsen in zes etappes naar een wereld vol WOW- en AHA momenten en start een nieuw en uitermate boeiend deel van je leven:

 1. Begrijp waarom je bent wie je bent

 2. Stuur jezelf in de richting die je wil

 3. Leer situaties doeltreffender bekijken

 4. Stuur situaties in de gewenste richting

 5. (Her)Ken anderen in één oogopslag

 6. Stuur het geheel in de richting van een gemeenschappelijke bestemming

Situationeel Meesterschap is een succesvol personal en team development traject ontwikkeld door de Breinpiraten en Spelbrekers. Tijdens "The Road not Taken" krijgt u een aangepaste versie voorgeschoteld op maat van motorrijdende ondernemers en ondernemende motorrijders.

Coaching Details: Text
riders.png

THE ROAD NOT TAKEN

Een Inspirerende Moaching Cocktail

Niemand deed het ons voor: het meesterschap van een ervaren rij-instructeur en gids combineren met de expertise van een Neurolinguïst en coach en de gezamelijke kracht en kennis bundelen in een onvergetelijke, intense en vooral leerrijke trip (die u bovendien op een doeltreffende wijze kan inbrengen)!

Reserveer nu uw plaats voor de Septembereditie!

Coaching Details: Text
bottom of page