googleb6c02af2bf83b897.html
top of page

Wie ben ik, en waarom wil je dat weten?


Telkens ik het verhaal van mijn leven deel, zeggen mensen dat ze het inspirerend vinden en er iets mee kunnen doen.

Ik groei op in de jaren 70/80 en hou van de "alles-is-mogelijk" mentaliteit van die dagen.

Hoewel ik een passie heb voor technologie, studeer ik talen. 'Een taal heeft een langere versheidsdatum dan technologie', denk ik en de passie zal wel zorgen dat ik bijblijf met dat laatste. Ik studeer af als Lic. Tolk en begin mijn eerste (en laatste) job.

Bij heel wat mensen duurt het 25 jaar voor ze beseffen dat ze niet het leven leven dat ze echt willen leven.

Mij kost het 6 maanden.

Ik geef mijn ontslag en begin mijn eerste bedrijf. Het avontuur brengt me naar Spanje waar ik 2 jaar woon en mee bouw aan een netwerk van verkooppunten voor 2 fabrikanten van multi-decoratieve verven. Terug in België begin ik een ander bedrijf in de industriële vormgeving.

Dit keer draait het uit op een sisser en blijf ik zitten met een aanzienlijke financiële kater.

De drie daaropvolgende jaren zie je me alles verkopen wat geld op brengt om snel uit de schulden te geraken.

Wat een interessante leerschool.

In ‘94 start ik met een nieuwe zaak. We assisteren startups zoals Microsoft -klinkt nu vreemd- en Compaq in de ontwikkeling van hun retail-activiteiten. Mijn bedrijf groeit en nieuwe startups op onze markt zoals Orange en Mobistar maken van onze expertise gebruik om hun marktposities te consolideren. Ook niet-IT-bedrijven en gevestigde waarden waaronder P&G of Toyota voegen zich bij onze tevreden klanten.

We werken met meer dan 30 mensen en beheren een team van 300 free-lancers, wanneer ik in 2008 besluit dat het

tijd is voor verandering.

Ondertussen geef ik steeds meer presentaties, communicatie- en verkooptrainingen en diverse keynotes voor mijn klanten. Elke keer weer is het publiek zeer enthousiast over het resultaat en amuseer ik me op de planken als een kind met nieuw speelgoed. Ik vraag me ondertussen steeds vaker af wat me zo positief houdt en hield in de goede en kwade dagen van de afgelopen 20 jaar.

Ik ben zo nieuwsgierig om het ' model ' achter mijn eigen leven te begrijpen en kom in aanraking met de "kunst" van Neuro Linguïstisch Programmeren. Ik krijg een heel set aan methodes aangereikt om te modelleren en modellen te begrijpen. De meer dan 50 dagen van intensief leren en oefenen levert indrukwekkende resultaten. Mijn kinderen zeggen vaak dat er een "Papa versie 1" is en een post-NLP "Papa versie 2".

Ik gebruik de inzichten en mijn ervaring vandaag om mensen te inspireren om de volgende beste versie van zichzelf te worden en zo in nog meer harmonie door het leven te wandelen.

Nee, ik ben niet gescheiden, ik heb niet geleden aan een erge ziekte of ongeval. Ik heb gewoon keuzes gemaakt en met de gevolgen omgesprongen op een manier waarvan veel mensen zeggen: "wow, dit inspireert ons".

We leven niet in het verleden, we leven in het heden en plannen voor de toekomst.

Als je wilt reizen en een stukje van je reis met mij deelt, dan bezorg ik je een down-to-earth kaart met opties, tips, hacks en vooral veel optimisme en geluk. Je krijgt vaardigheden en inzichten en je wordt een meester in het altijd kennen van je beste opties.

Nog meer over emo en ratio in het leven van Hans?


56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page