googleb6c02af2bf83b897.html
top of page

Workshops op 16/11 en 18/12


Gelukkig zijn, begint bij jezef

Heb je ook het gevoel dat....

  • je nog zo veel zou willen doen, maar er niet toe komt?

  • anderen je niet altijd waarderen zoals je het graag had gewild?

  • je soms reageert op een manier waar je achteraf spijt van hebt?

  • je je gebukt voelt onder tal van 'nutteloos' lijkende regels en verplichtingen?

  • anderen je intenties niet begrijpen?

  • je opgebrand en uitgeblust bent?

  • ....

We hebben er allemaal op een of andere manier mee te maken. We worden op de wereld geworpen en de eerste decennia van ons bestaan worden we zo goed als volledig geconditioneerd. We worden 'gevormd' door onze omgeving, door wat we rond ons zien, door hoe de dingen gebeuren, we worden opgezadeld met waarden en overtuigingen en het is pas veel later in het leven dat we de 'geconditioneerde' identiteit in botsing zien komen met onze eigenlijke identiteit. We stellen ons vragen over wie we echt zijn, waar we in deze wereld willen toe bijdragen en komen vaak tot het besef dat de waarden en overtuigingen die we opgelegd kregen, niet helemaal stroken met wie we echt (willen) zijn... We voelen dat 'hoe de dingen gebeuren' niet helemaal congruent is met we we echt zijn. We stellen vast dat wat we doen te vaak geconditioneerd is en ver staat van wat we willen doen. En zijn we wel in harmonie met de omgeving waar we in 'geduwd' werden?

 

Een leven lang leren

Herken je de voorgaande beschrijving? Hoeveel zaken zijn er in je leven waar je bewust en onbewust bekwaam in bent? Heb je ze helemaal zelf ontwikkeld? Hoeveel zijn er je op een of andere wijze opgelegd? En hoeveel dingen zijn er waar je onbewust onbekwaam in bent? Met andere woorden: zaken die je niet weet of kent of doet en waarvan je ook niet weet dat je het niet weet, kent of doet?

Hoe groot is jouw behoefte en jouw aspiratie om het heft in eigen handen te nemen en komaf te maken met die conditionering?

Gelukkig zijn begint bij jezelf

In de Happiness Garage zijn we gelukkig niet naïef en blindelings positief. Integendeel, je even goed slecht voelen moet kunnen. Diep ongelukkig zijn is perfect OK. Je triest voelen en dépri zijn kan! Het "gelukkig zijn" zit voor ons in de mate waarin je een vorm van controle hebt, de mate waarin je van de effectzijde van je leven overhelt naar de 'oorzaakzijde'.

"Gelukkig zijn" zit voor ons in een fijne balans tussen je emo, die je echt niet mag beknotten en je ratio die je uit het onbewust onbekwame kan helpen halen en je net dat ietsje meer controle geeft, zonder zich op te dringen.

"Gelukkig zijn betekent vooral helemaal in harmonie zijn met jezelf. Vanuit die harmonie kan je anderen graag zien zonder dat je daar iets voor terug verwacht of wil. Het maakt evenmin uit wat anderen zeggen of denken. JIJ bent in controle, jij beslist wat je doet en hoe je het doet.

 

De Happiness Garage

Hans opende vorig jaar de Happiness Garage. Vanuit een vrij bewogen, turbulent en a-typisch leven rezen bij hem vele vragen over het hoe, wat en waarom. In 2012 volgde hij een eerste intensieve opleiding in Neuro Linguïstisch Programmeren. In 2015 behaalde hij zijn master degree in deze praktijk. Een en ander gaf Hans ontzettend veel inzichten en antwoorden. NLP is niets meer of minder dan een heel nuttige verzamelplek van ideeën, modellen en inzichten die verandering faciliteren.

Hans begeleidde (en begeleid) samen met collega's 100den mensen die met een uiteenlopende waaier aan uitdagingen te maken hebben: zelfstandig willen worden en niet durven, verslavingen, depressies, allergieën, frustraties, reactiepatronen, emoties, burnouts, bore-outs,etc...

Je kan in de Happiness Garage terecht voor avondsessies of individuele sessies waar we heel concreet met jouw uitdaging aan de slag gaan.

 

Workshop "Gelukkig zijn, begint bij jezelf"

In het najaar van 2018 staan er 2 workshops op het programma voor mensen die graag wat bewust bekwamer worden en meer controle willen nemen over zichzelf, hun emoties en de wijze waarop ze er mee omgaan.

Tijdens de dag werk ik met wat zich aandient. Het belooft dus een unieke beleving op JOUW maat en ritme te worden.

Blokkeer alvast 16/11 of 18/12 in je agenda.

We starten om 9u en eindigen rond 17u. De afterparty duurt tot ze gedaan is.

Reserveer hieronder je zitje!

Deelname bedraagt 150€ per persoon. Minimum aantal deelnemers is 8. Wil je een en ander door een bedrijf laten financieren, neem dan contact op en we sturen je een offerte op maat.

Klik door op de brochure hieronder en deel met iedereen die hier een boodschap kan aan hebben

Tot gauw

Je leverancier van optimisme en inspiratie


3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page