googleb6c02af2bf83b897.html
top of page

Spelbrekers: de boekvoorstelling


Ruim 2 jaar geleden startten Steff, Mireille, Inge en Hans een project dat leidde tot een héél fijne samenwerking met als resultaat het boek Spelbrekers, van meewerken naar samenwerken.

Ben je zelf bezig met teams, ben je coach of HR verantwoordelijke of heb je gewoon zin in 200 pagina's vol inspiratie, dan is dit boek zeker voor jou!

Je kan de spelbrekers ook boeken voor keynotes, team coaching en of individuele begeleiding.

Hieronder een greep uit de eerste reacties:

 

"Wat mij zo aansprak in het boek ‘Spelbrekers’ is de wisselwerking tussen theorie en praktijk". — Marc Buelens "Beginnen te lezen en al meteen verkocht" - J. Verheven "Het boek in sneltempo gelezen, enorm interessant! Een ‘must have’ voor elke teamlead, ondernemer," - S. Joos "Bij het schrijven van managementboeken moeten we het als auteur beter doen dan pakweg 50 jaar van schrijvers. In de literatuur moeten we beter zijn dan enkele eeuwen van schrijvers. Wat Inge in het openingsverhaal van Spelbrekers neerzet is top!" - Marc Buelens

 

Het boek werd op 13 december 2018 officieel voorgesteld. Het werd een inspirerende avond met o.a. Marc Buelens als gastspreker en moderator, Meer dan 70 aanwezigen, de spelbrekers zelf en Philippe Belpaire die het event mogelijk maakte bij Roularta in Zellik, waarvoor dank.

Spelbrekers kan je hier bestellen.

Spelbreker Hans kan je hier boeken

Hieronder enkele sfeerbeelden van de fijne voorstelling:


9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page