googleb6c02af2bf83b897.html
top of page

Stand-uptimist


2019 zal goed gevuld zijn met klanten-, partner- en personeels-events. Waarom deze keer geen stand-uptimist uitnodigen om een en ander te animeren?

Je wil je genodigden met een goed gevoel huiswaarts sturen. Je wil ze enkele AHA-momenten meegeven, die als een anker werken en hen telkens weer aan u zullen doen denken na het event. Je wil ze wat inzichten bijbrengen en je zo profileren als zo veel waardevoller dan gewoon een leverancier, of werkgever. Of niet soms?

Stand uptimist Hans vergast je op tal van interessante hacks en inzichten die je leven best wel een andere wending kunnen geven. Hij doet dat op een luchtige en onderhoudende wijze, helemaal op maat van jouw publiek.

Dat publiek mag meertalig zijn. Het Frans, Engels en Nederlands rolt uit de mond van uw Stand uptimist als ware het zijn drie moedertalen. De show van Hans is doorspekt met situationele humor, herkenbare situaties in privé- en professioneel leven en vooral massa's inspiratie en direct inzetbare vaardigheden voor een betere communicatie, samenwerking, relatie, toekomst, ... en nog zo veel meer.

Ik kijk er alvast naar uit ook uw podium eer aan te doen!

Tot gauw

Hans

Leverancier van optimisme en inspiratie

Standuptimist


10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page