googleb6c02af2bf83b897.html
top of page

De magie van Chromakey en het maken van promofilmpjes voor een leuk event!


Op 4 juli 2019 organiseert Converge IT een thema avond voor 'leken' rond veilig omgaan met technologie. U heeft wellicht een smartphone, zeker een computer en misschien ook een tablet. U logt wel eens in op een netwerk dat u niet kent en bezoekt wellicht sites die niet 100% zeker veilig zijn...

Hans Demeyer en Yorkvik Jacqmin delen op onderhoudende wijze talrijke direct bruikbare tips om veiliger te werken en te spelen. Ze begeleiden je op een korte wandeling doorheen het dark web en laten je aan den lijve voelen hoe kwetsbaar je bent in cyberspace.

U vertrekt na afloop met een fijn uniek gidsje als naslagwerk!

Reden genoeg dus om de avond van 4 juli nu al vast te leggen in je agenda en vanaf 18:30 in de Ghelamco Arena in Gent te zijn.

We starten met een hapje en een drankje!

Het belooft een boeiende avond te worden!

Oh ja, die chromakey in de titel... wel naar aanleiding van dit event maakten we hier in de greenkey (chromakey) studio van the Happiness Garage het korte trailertje hierboven. De opnames gebeurden deze keer met een Nikon D5100, de montage doen we met SCREENFLOW 8 op Imac. Van opname tot oplevering waren we hier nauwelijks anderhalf uur bezig. Het levert fijne en supersnelle resultaten! 't Is maar dat je het weet :)

Hieronder ter afsluiting nog feedback van de deelnemers (Bouwbedrijf BESIX) die een gelijkaardige sessie volgden eerder dit jaar

Tot 4 juli!


11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page